29 oct. 2009

HAI SICTIR

Astia, vazui eu acum cateva secunde, sugereaza sa se interzica mitingurile din cauza gripei porcine... Eu spun sa interzicem si scoala sau alte activitati care favorizeaza apropierea indivizilor la mai putin de 1km unul de celalalt. Acum cateva saptamani sugerau sa ne ia banii direct din conturi si sa ne confiste masinile daca incalcam legea rutiera... Pe aceeasi linie, Jay Rockefeller a sugerat, la inceputul anului, interzicerea internetului din cauza pericolului terorist reprezentat de acesta, iar CNN-ul a sugerat sa nu mai mancam carne pentru ca animalele polueaza. Solutia finala, nu pot s-o numesc altfel, vine invelita in urmatorul ambalaj: fiecare nou copil este o noua sursa de poluare - "Every new life, the report says, is a guarantee of new greenhouse gases, spewed out over decades of driving and electricity use. Seen in that light, we might be our own worst emissions.

The activist group that sponsored the report says birth control could be one of the world's best tools for fighting climate change. By preventing the creation of new polluters, the group says, contraceptives are a far cheaper solution than windmills and solar plants". The London School of Economics, www.washingtonpost.com

"Fiecare noua viata, spune raportul, este o garantie a gazelor cu efecte de sera, intinse pe durata a decenii de condus masini si de folosire a electricitatii. Privind din acest punct de vedere, noi am putea fi proprii nostri poluatori.

Grupul care a sponsorizat raportul, spune ca controlul nasterilor ar putea fi unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru lupta impotriva incalzirii globale. Prevenind aparitia unor noi poluatori, spune grupul, contraceptivele sunt o solutie mult mai iefitina decat turbinele eoliene si panourile solare".

Ei le arunca, poate se lipeste ceva. Dar eu nu pot decat sa le urez sa se duca dracu'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu