15 oct. 2009

Dictatura

In prim plan avem zilele astea urmatorul fenomen: pentru prima data din 89' incoace, majoritatea parlamentara trece peste foamea specifica politicii si propune o solutie de bun simt: guvern de tehnocrati, neafiliati politic. Piratul chior, fiind insa pe propria corabie, face ce vrea el si isi protejeaza interesul propriu, lasand tara in haos. Undeva, mica, mica de tot, tiptil se strecoara o realitate care parea fictiune perversa, cu ceva timp in urma - vaccinarea obligatorie cu toate prostiile a copiilor. Stiristele, fara sa clipeasca, au anuntat ca toti copiii din scoli vor fi vaccinati impotriva gripei porcine. Scurta prezentare a acestui vaccin.


Iar, mai nou, nu se va mai cere acordul parintilor pentru vaccinul impotriva cancerului de col uterin, se va face un referendum. Daca 50% + 1 din romani, intoxicati de o campanie agresiva, vor fi de acord, atunci toate fetele vor fi inoculate. Sunt sigur ca daca referendumul nu va avea succes, se va mai face unul si inca unul si inca unul, pana va iesi cum trebuie, vezi Irlanda si ratificarea Tratatului de la Lisabona. Avem, e clar, de a face cu o dictatura perversa venita de afara si impachetata frumos in notiunea liberului arbitru, iar, pe plan local, base si-a aruncat manusile si ne spune ca el e jupanul.

Obtinerea sclavilor necesari stapanilor este un proces dificil, mai ales cand pornesti de la populatii care au oaresce visuri de libertate. Este important sa le intretii iluzia de libertate in timpul procesului de triere si de transformare in fiinte controlabile 100%. Aceasta afirmatie din postarea Fabrica de sclavi, incepe sa capete consistenta.

Mai multe despre pericolul prezentat de vaccinuri gasiti pe nuvaccinurilor.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu