12 mar. 2010

Puterea Cosmarurilor (Ascensiunea Politicilor Fricii)

Un documentar BBC, de bun simţ, care ne poate trezi la realitate. Razboiul rece, razboiul contra terorismul international, Al'Qaeda, şi alte chestii din astea sunt produsul unor minciuni, produsul fanteziei şi filozofiei unor oameni, cel putin bolnavi psihic! Parerea mea ...

Acest documentar oferă o remarcabilă pătrundere în realitatea climatului de frică actual. Veţi înţelege poate, mai bine de ce este necesară frica ca să se conducă prostimea.

Adam Curtis face o cronică a ascensiunii neo - conservatorismului şi a schimbării rezultate în agenda politică mondială orchestrată de aceia care cred în ideea filozofică a necesităţii unui rău care să unească ţara.

Totuşi, deşi apreciez enorm munca acestor jurnalişti care ne oferă aceste informaţii remarcabile, trebuie să remarc lipsa de imparţialitate. Ei dau vina doar pe neo-conservatori pentru situaţia actuală, democraţii, liberalii fiind cumva mieluşei fără de prihană. Din punctul meu de vedere atât democraţii cât şi republicanii (liberalii şi conservatorii) sunt mână în mână, ca pe la noi, liderii acestor partide îşi dau mâna când se întâlnesc pe la Clubul Bilderberg, pe la Consiliul Pentru Relaţii Externe, pe la Comisia Trilaterală, ş.a.m.d. şi pun la cale agenda ezoterică (agenda ascunsă) de dominare globală. Personal nu cred în ideea unei filozofii a răului necesar pentru a unii poporul în faţa agresiunii. Nu cred că toţi neo conservatorii sunt fanii lui Strauss (vedeţi în film) , iar conexiunile dintre ei sunt cam forţate. Cumva se încearcă o disculpare a neo conservatorilor (în fundal este ideea că ei de fapt doresc binele, dar mijloacele de a atinge acest bine sunt prea radicale).

Aşadar atenţie mare!

Deşi am tradus acest documentar şi vă ofer aceste informaţii şi vouă, din punctul meu de vedere, acest filmul este o combinaţie de adevăr şi minciună. Cred că faptele prezentate sunt reale. Cred că războiul rece a fost artifical susţinut. Cred că Al'Qaeda este o fantomă, o ameninţare 100% inventată. Cred că teroriştii sunt fabricaţi şi atacurile teoriste programate şi acţionate din interior, de CIA şi alte servicii secrete din lumea asta. Cred că atacul "terorist" de la 11 septembrie e fabricat în totalitate (de cei care conduc această lume din umbră şi trebuie să apreciez curajul jurnaliştilor BBC de a ieşi în faţă şi a demasca acest lucru (totuşi spun adevărul pe jumătate). Luaţi ceea ce este adevărat din acest documentar, cruciţi-vă şi daţi la oparte "neghina" minciunii înţelegând că BBC-ul este, totuşi, un canal principal de media în lumea asta, un canal respectat, care nu-şi permite să prezinte adevărul aşa cum este, care îşi lasă portiţe juridice de scăpare în caz de procese. Este mai uşor să dai vina pe o filozofie anume (a lui Strauss) decât pe o agendă ascunsă, pusă la cale de ocultiştii de elită care ne conduc destinele în acestă lume materială. Iar comparaţia dintre neo conservatori şi frăţia musulmană e cel puţin forţată, dar foarte convenabilă pentru producătorii acestui documentar. E foarte greu să dovedeşti agenda ascunsă, iar demersul jurnalistic ar fi colosal, mult prea mare şi îmbârligat.

Prima parte - Draga, e frig afaraA doua parte - - Victoria FantomaA treia parte - - Umbre În PeşterăPosted by karma police
Sursa: cybershamans.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu