22 dec. 2009

Cucuteni-Trypillia Ancient Civilization of Europe ABNewsTV

5 comentarii:

  1. totusi ucrainienii pretind ca aceasta cultura le apartine in totalitate si ca ar trebui numita doar tripolie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si bulgarii sunt traci, asa sustin ei acum, iar ungurii au gasit Transilvania goala, pentru ca noi suntem doar un amalgam de albanezi si tigani migratori de la sud de dunare. Au si ei dreptate, nu? Mai ales ca unii locuitori ai Romaniei le dau dreptate, deci asa o fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Collaboration between the experts of the national museums in Romania, Ukraine, and the Republic of Moldova", nu stiu cine or fi astia, niste tampiti extremisti care ar dori anexarea culturii stravechi ucrainiene la fenomenul expansionist periculos romanesc. Ah am uitat. Noi avem si acum la ucrainieni nordul Bucovinei si cele 3 judete din sudul Basarabiei - Cahul, Ismail si Bolgrad. Cred ca e bine, pentru ca oricum, repet, nu numai ca nu am fost aici inaintea altora, ba ar trebui sa fim multumiti ca mai avem inca o tara proprie unde sa avem voie sa respiram.

    RăspundețiȘtergere
  4. Necazul e că...ne instrainăm din ce în ce mai tare...pe nimeni nu mai interesează originile nației...scoala ar trebui sa puna un accent mai puternic pe cultura națională a nemului nostru...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe tine si pe mine ne intereseaza, scurt, doua persoane. Si nu suntem singuri. Nu credeam, de exemplu, sa am peste 100 de vizitatori pe zi, iar asta s-a intamplat ieri. Aproape 5400 de oameni au intrat pe blogul asta si au citit despre istoria noastra, subiectul predominant de aici. Nu pune scoala mana, punem noi si raspandim materialele. Care noi? Eu, tu, prietenii nostri. Traiasca netul! Eu, de unul singur, in 6 luni am spus povestea multor oameni. Iar cat timp povestea merge mai departe, nu suntem infranti. Si am senzatia ca povestea va fi fara de sfarsit.

    RăspundețiȘtergere