29 dec. 2009

Am scapat!

Alta veste buna, dragi oi , aaa, urmasi ai Romei..., am stiri pentru voi! Era comunismului a trecut. Leprele infecte comuniste au fost invinse in urma alegerilor, aratand ca puterea poporului unit poate invinge orice impediment in calea dezvoltarii multilaterale a poporului roman. In sfarsit, odraslele anumitor personaje nu-si mai vor urma doar pe baza de nume parintii la putere, ca de exemplu Petre Roman sau Pedro Neulander, nu stiu exact. Nu mai dau exemple din trecut..., da, ajung cu o petitie la tacsu', vreau doar sa-l pomenesc pe meritoriul Hororius Prigoana. Are un Lamborghini (sau ce dracu are frate!) luat de taica-su (Super Mario schiop si grizonat, rofl., cu asta ne mancau plantele alea carnivore la plansa a doua), e tare frate! Merita sa fie deputat. Daca e coleg de club cu Poponet merita sa fie si presedintele U.E., tot ar fi mai prezentabil decat ala care e. In virtutea acestei idei marete de trezire din somnul comunist si iesire din intunericul mincinos, postez imnul Romaniei ca se ne aducem cu drag aminte de Traian, stramosul nostru!

Nota de subsol: pentru retarzii care se intreaba la ce folosesc profesorii, stiind cat de handicapati mental sunteti, nu o sa ma catadicsesc sa va raspund, ci o sa va recomand tratament de specialitate. Bahto delo delo! in limba revelionului de la pro tv, astept corectii de la populatia inlocuitoare in privinta eventualelor greseli aparute in urare.

Nota de subsol de locuinta lacustra: Remus Cernea, ca reprezentant al unui partid neparlamentar, nu are voie sa participe la alegeri pentru un post de deputat, traiasca democratia! Esti in partidele de baza, ai oameni pusi in teritoriu pe diverse posturi, bine. Ai facut greseala sa te nasti mai tarziu si sa nu ai nicio treaba cu niste jegosi, ghinion, rau, pa, hai sictir!


5 comentarii:

  1. noi din decebal si traian ne tragem?

    http://neinfectat-de-comunism.blogspot.com/2009/12/putin-kgb-istu-vrea-noi-pocnitori.html

    RăspundețiȘtergere
  2. am scapat de "leprele comuniste" ?
    Tu de pe ce planeta vii? Uite cine ne conduce si plangi.

    RăspundețiȘtergere
  3. ah, aprobare :))
    deci esti prea las ca sa postezi comentariile care exprima alte opinii
    Ce sa zic.. viteazul pui de dac:))
    Pentru informarea ta, acum o sa ne ia dracu'...

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu esti in stare sa sesizezi o ironie, n-am ce sa-ti fac. Si la capitolul curaj, spre deosebire de tine, draga anonim, numele meu este pe profilul meu. Si mai am o veste pentru tine, pana acum nu prea am avut opinii contrare pe aici:); culmea, chiar si noi doi suntem de acord. E ironic, ca pana la urma, daca stau bine sa ma gandesc, cred ca chiar am publicat toate comentariile. Ah, da, unul nu am putut, ar fi insemnat, in cazul respectiv, sa ma cobor la un nivel intelectual prea scazut.
    Cenzura este pusa in caz de limbaj suburban, etc., pentru ca nu-mi plac aia care ma injura si dupa aia dispar linistiti. Cand ma injura cineva prefer sa fie mai aproape de mine.
    Iti multumesc pentru mesaj si imi pare rau ca m-ai inteles gresit.

    RăspundețiȘtergere