9 sept. 2009

Miscarea De Rezistenta

Si pentru ca am aflat ca Tuca scrie ceva sub titlul "Miscarea De Rezistenta", va prezint eu un text cu adevarat anti sistem. Vreau sa-l vad si pe Tuca scriind asa ceva.

Sursa mdzr.blogspot.com

03 martie 2009

Gandacul


Cu o istorie de peste 350 de milioane de ani si avand in CV o adaptabilitate incontestabila supravietuind asteroizilor,radiatiilor nucleare,foametei si cam tuturor dezastrelor naturale de pana acum gandacul se pare ca s-a "metamorfozat" in personaje politice care au fost prost asemanate cu broaste ,viermi sau hiene.

"Majoritatea gândacilor au mandibule bine dezvoltate cu care îsi farâmiteaza hrana. Restul structurilor lor corporale este similar cu al altor insecte. Gândacii au ochi compusi bine dezvoltati - la speciile de vanatoare vederea este importanta. Ochii compusi sunt formati din numeroase "fatete" sau receptori mici. Fiecare fateta poate trimite un mesaj spre creier si asigura un sistem de detectare eficient chiar si pentru cea mai mica miscare din jurul lor."

Similitudinea este chiar impresionanta...sinistra dar impresionanta...se pare ca iubitul "scotian antic si acceptat" ascunde multe sub kilt.

"Gandacii de bucatarie se odihnesc ziua in locuri ascunse, de unde ies noaptea pentru a se hrani; ei au un simt olfactiv foarte puternic si instincte de supravietuire deosebite. Daca vei vedea un gandac in timpul zilei in bucatarie( in viata publica/la televizor), inseama ca ai o problema serioasa cu aceste insecte(se pare ca avem). "

Ce sa mai spun...Bravo baietilor care au protestat astazi insa as mai aduga ca sucombarea gandacului ar fi prea usoara pentru cat ar avea de platit pentru mortii de la "lovitura de stat 89" si PIATA UNIVERSITATII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu