3 feb. 2012

Capitanul Base de pe Enterprise


"Președintele Traian Băsescu ar vrea să viziteze vasul Deepwater Champion, care execută forajul în ape de mare adâncime din sectorul românesc al Mării Negre, pentru că a auzit că la bordul lui este o tehnologie "ca în Star Trek".
ad
Preşedintele i-a primit la Palatul Cotroceni pe Ian Fisher, director general al sucursalei ExxonMobil Explorare şi Producţie România, şi pe Mariana Gheorghe, director general executiv al Petrom, prilej cu care și-a exprimat această inedită dorință. Şeful statului a precizat că ar fi trebuit să viziteze Deepwater Champion sâmbătă, dar vizita a fost anulată, însă a susţinut că nu şi-ar dori să piardă ocazia de a vizita vasul.

"Am auzit că tehnologia este ca în Star Trek la bordul vasului", a spus Băsescu, conform Agerpres. În replică, Fisher a afirmat că tehnologia s-a schimbat foarte mult, în ultimii ani. "Sunt în acest domeniu de 34 de ani şi schimbările tehnologice în timp au fost fenomenale, acum este ca pe nava Enterprise, se forează cu ajutorul joystick-urilor". 


sursa> limbistii evz 


si acum, sub influenta carmaciului, un scurt moment antologic, clasic etc, care aduce putin cu discutia de mai sus... Astia de la Vacanta Mare se dovedesc a fi niste adevarati vizionari, anticipand clipele de glorie pe care Bas escu le scrie pentru patria noastra. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu