31 dec. 2009

Bilant 2009

Trezindu-ma eu din minciuna si automat si din starea de spectator scarbit, intristat, de om care considera ca de unul singur nimeni nu poate schimba nimic, mi-am zis ca daca mesajul meu atinge macar un alt om, care-l si intelege, atunci am miscat si eu ceva. Asadar, am facut acest blog, pe care din iulie pana acum am postat, cu acesta, peste 220 de materiale. Materiale despre stramosii nostri, dar si despre prezentul in care traim, asa cum il vad eu. Si, din cand in cand, niste materiale care mi-au placut mie la ora respectiva, ca o nota mai personala, mai bloggeristica.

La capitolul realizari pot sa spun si ca am pus si eu umarul, asa, la scara mica, la daramarea campaniei criminale de vaccinare a populatiei cu tot felul de otravuri in numele salvarii de gripa. Am trecut-o prima pentru ca e mai vizibila.
A doua este strangerea la un loc a multor materiale despre o istorie pe care nu o veti invata foarte curand in scoli, texte care sunt imprastiate pe net.
A treia este, sper, erodarea mitului teroristilor care ameninta planeta si a altor mituri pe care nu ma mai apuc sa le enumar.

La capitolul civic trec faptul am folosit aceasta fereastra catre lume ca sa pun pe geam niste petitii. Mai demult, unele contra supravegherii electronice, petitii care au strans se pare un milion de semnaturi, dar odata ajunse la Presedintie au disparut in obscuritate (imi place mult cuvantul mai nou), promotorii lor initiali neluand nicio atitudine in aceasta privinta, aratand, din pacate, ca sunt doar niste manipulatori platiti bine. Mai recent, am lipit pe geam petitia mea si petitia pornita de ecologisti in legatura cu Rosia Montana. Nu stiu ce vor face verzii cu petitia lor, dar pot sa va spun, repetandu-ma, ca petitia mea va ajunge la Presedinte, inmanata de mine personal, chiar daca nu va intruni numarul necesar de semnaturi. Asta daca nu porneste o persoana mai cunoscuta un demers asemanator, un demers care sa adune o suta de mii de semnaturi necesare in cateva luni, si atunci voi cere celor au semnat petitia mea sa mai faca un mic efort si sa-si mai alature numele inca o data ideii de salvare a capitalei Daciei.
Si ca tot am pomenit de petitii, tin sa multumesc tuturor celor peste doua sute de persoane care au aderat la ea pana acum. De asemenea tin sa multumesc celor peste 3500 de vizitatori ai blogului din iulie pana acum. Mi-ati facut o mare bucurie ca ati petrecut de la cateva secunde, pana la cateva ore bune, daca nu si mai mult, privind lumea prin aceeasi fereastra cu mine.

Un an nou fericit, an care sa va aduca tot ce va doriti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu