16 apr. 2010

Invisible Empire A New World Order Defined Full

Dragi iobagi, iata de unde vi se trage. Sistemul sclavagist global prezentat in toata splendoarea lui. Daca nu sunteti vorbitori de limba engleza, imi cer scuze, documentarul a fost lansat ieri, asadar nu exista traducere in limba romana.

4 comentarii:

  1. ai prefera "democratia si libertatea" tzarilor nealiniate, gen china, rusia, coreea de nord, burma, venezuela, cuba, etc?

    te astept la mine pe blog unde discutam cum Eruptia vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda a blocat traficul aerian al multor tzari din Europa de Nord si Vestica

    RăspundețiȘtergere
  2. Fi tu sclav acolo. E cam tarziu pentru Anglia. Eu as prefera ca Romania, pentru care inca nu e prea tarziu, sa fie "nealiniata". Nu cu sisteme dictatoriale ca-n tarile mentionate si de care incepe sa se apropie, ci cu o democratie veritabila. Cred ca se poate si fara sistem dictatorial gen Chavez-Basescu si fara sa fim "aliniati".

    RăspundețiȘtergere
  3. China şi Rusia sunt aliniate deşi ruşii nu acceptă să fie sub umbrela altora.
    În America, China, Rusia şi Europa există de ceva vreme sisteme de control climatic tip HARP, singura lor problemă era ca Balcanii să nu intre în zona portocalie a ţărilor mediterane.

    RăspundețiȘtergere
  4. ptr cei care vor sa-l descarce: http://d.arcuri.ro/?descarca=698&fisier=Invisible-Empire-A-New-World-Order-Defined-Full.rar

    RăspundețiȘtergere