19 oct. 2010

Urmasii Romei?

Italianul care a agresat-o pe românca Maricica Hăhăianu a fost dus la închisoare într-o celulă izolată, după ce iniţial fusese arestat la domiciliu. Acuzat iniţial de vătămare corporală gravă, Alessio Burtone de 20 de ani va fi inculpat pentru omor prin imprudenţă.

Tânăra de 32 de ani a murit vinerea trecută, după ce a stat o săptămână în comă. Agenţii veniţi să-l ducă pe agresor la închisoare au fost întâmpinaţi de aproximativ 200 de oameni, care l-au aplaudat pe Burtone şi au scandat lozinci împotriva poliţiei. Protestatarii l-au acuzat şi pe primarul Romei că îi apără mereu pe români, deşi acesta a făcut în trecut declaraţii dure la adresa emigranţilor.

"Roma nu mai are primar, de astăzi Alemanno este primarul Bucureştiului. Îi apără mereu pe români", a declarat unul dintre protestatari. Burtone a fost scos din casă având capul acoperit cu o glugă

3 comentarii:

  1. Cine spune ca italienii sunt romanii vechii Rome?
    Cine spune ca fratii nu se bat?
    De ce Moscova ne-a furat mostenirea declarandu-se a 3-a Roma?

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania e Dacia, Moesia,Dalmatia, Epir, Muntii Pindului,Voevodina, Timoc, Campia Tisei, Transnistria si oriunde se vorbeste romaneste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Italienii spun ca sunt urmasii Romei. Cine a spus ca fratii nu se bat? Eu, nu. Pentru aia cu Moscova iti sugerez sa-i intrebi pe rusi.

    RăspundețiȘtergere