19 sept. 2009

PERICOLUL VACCINARII


In fiecare saptamana, milioane de copii sunt OTRAVITI, iar catorva mii le este fatal si tu poti ramane inconstient si sa permiti ca propriul tau copil sa primeasca peste 40 de doze din combinatii de(1): Formaldehida, mercur(2) si compozitii de aluminiu, Fenol (acid carbolic), borax, metanol, coloranti Acetona (solvent, decapant), dezinfectant, glicerina Anticongelant, MSG si mai multe alte otravuri in plus cu atat mai toxice cu cat sunt injectate Tesuturi ale organelor de animal si sange (maimuta, vaca, porc, oaie, caine, etc), Virusi din animale contaminate3 (SV40, care cauzeaza cancer la om), Celule de fetus uman avortat, proteine straine cu molecula mare, Virusi umani mutanti (extrem de virulenti)3 in doze mari Endotoxine bacteriene, antibiotice, bacterii, Fungi modificati genetic, latex, si, ADN animal, bacterian si viral, care, atunci cand este injectat poate fi incorporat in interiorul ADN-ului uman. Cum sunt administrate aceste otravuri? Majoritatea dozelor sunt injectate in piele si in membrane mucoase(4); scurcircuitand imunitatea principala. Cine doreste aceasta? Medicul dumneavoastra de familie este desemnat sa administreze aceste otravuri. In ciuda cercetarilor publicate despre efectele lor nocive, doctorii ne-au invatat in mod repetat ca sunt sanatoase si absolut necesare. Ce rau au produs aceste otravuri? Datele statistice publicate arata ca probabil copilul dumneavoastra va dezvolta5: - Encefalita sau meningita. Semnele sunt: iritabilitate, geamat ascutit si intens, planset care nu se opreste, insomnie si convulsii. Afectari ale creierului pot fi de la foarte usoare (usoara scadere a IQ), pana la foarte severe, - Infectii grave date de componentele germenilor din vaccin, sau de bacterii in mod normal daunatoare, deja prezente in corp. Ex. meningita meningococica, - Raceli recurente, rinoree, amigdalite, infectii respiratorii, ale urechilor sau alte infectii, - Alergii, astm, eczeme, febra fanului, - Afectiuni intestinale, boala celiaca, - Autism, ADD, dislexie si alte probleme de vorbire, invatare sau de adaptare la mediu, - Orbire, surzenie, - Paralizii, poliomielita provocata (astazi poliomielita a primit frecvent denumiri ca “meningita virala”, “paralizie cerebrala” sau alte nume), - Epilepsie sau alte probleme neurologice, boli mentale, anorexie, - Boli autoimune cum sunt lupusul, diabetul, artrita sau sleroza multipla, - Afectari ale organelor si ale functiilor lor, afectiuni ale sistemului limfatic sau a altor sisteme, - Leucemia sau alte forme de cancer (care pot apare multi ani mai tarziu), - Sindromul de oboseala cronica, dezechilibre ale compozitiei sangelui, anemie, - Distrugerea imunitatii transplacentare (avand implicatii mari mai tarziu), - Alterari genetice, infertilitate, slabiciune sau defecte in transmiterea genelor la urmasi sau alte semne unui sistem imunitar deficitar sau bolnav.

Cunoastem efectele fiecarui ingredient. - Formaldehida: plasata in topul primelor 10 a celor mai periculoase substante. Peste 100 de efecte adverse sunt studiate, inclusiv faptul de a fi carcinogen si sensibilizant al sistemului imun. Mai mult de 10 % din populatie au reactii acute la orice nivel de expunere la aceasta substanta. Nu este sigura in nici o concentratie. - Mercur. Al doilea element in ordinea toxicitatii cunoscut de om (dupa uraniu). Efectele sale toxice sunt similare cu acelea ale formaldehidei, cuprinzand sensibilizarea sistemului imun si modificari cromozomiale. El distruge neuronii. Multe dintre actiuni sunt cu efect intarziat. Odata ingerat sau injectat el ramane si se acumuleaza. Nu este sigur in nici o concentratie. Contactati-ne sau vizitati web site-ul nostru pentru o lista completa a cercetarii efectelor acestor toxine, cat si a altor ingrediente toxice care au fost incluse in vaccinuri sau medicamente. Cum pot fi numite de fapt aceste injectii otravitoare? Ce este in legatura cu acestea este numit vaccinare sau imunizare. Deci ultimul termen care inseamna protectie (profilaxie), este inselator pentru ca cercetarea medicala are studii ample despre faptul ca efectul real al vaccinurilor este in opozitie cu acest pretins efect profilactic. Ca si oricare alta injectie cu o substanta straina(6), vaccinurile sensibilizeaza organismul pentru germeni (anafilaxie)(6). Deci contrar invataturii formale care continua despre faptul ca vaccinurile protejeaza, acestea cresc susceptibilitatea pentru orice boala sau conditie patologica. Astfel boli ca pojarul, tusea convulsiva si alte boli ale copilariei sunt dezvoltate in forme noi, mai grave, atipice, care pot aparea numai la cei vaccinati(6), afectand organele vitale. ”Vaccinarea? dar noi spuneam ca salveaza vieti!” Chiar si vaccinarea impotriva variolei si a poliomielitei vin numai dupa declinul dramatic al acestor boli, care este atribuit unei alimentatii mai bune, apei potabile, conditiilor sanitare, scaderii supraaglomerarii din locuinte si a altor factori. Referinte: U.S. Center for Disease Control and Prevention and Australian Bureau of Statistics Anticorpii produsi de vaccinuri nu duc la imunitate7. Dezvoltarea imunitatii necesita procese care nu pot fi activate la comanda sau produse la nivele exterioare corpului prin intermediul injectiilor.
De ce bolile copilariei se produc la copilul mic? Nou nascutii sunt protejati de imunitatea transplacentara pentru primii 1-2 ani de viata pana sistemul lor imunitar se maturizeaza. Aceasta este acum distrusa de vaccinuri administrate mamei sau copilului.
De ce vaccinarea continua? Intreprinderi puternice finanteaza educatia medicala si cercetarea si se bucura de sprijinul guvernelor, al mass-media si al multor alte organizatii. Pot fi reversibile efectele vaccinurilor? Adesea pot fi, intr-o oarecare masura. Noi putem sa va ajutam sa gasiti un terapeut potrivit care sa va poata asista. Ce va proteja copilul tau? Copilul dumneavoastra s-a nascut cu calitatile unui sistem imunitar complet dezvoltat. El necesita doar un ajutor(8) si o buna interferenta cu mediul iar acestea implica:
NU: Substante daunatoare (ex: vaccine si alte medicamente), ideal este ca nici parintilor sa nu li se administreze acestea. DA: din abundenta : * apa curata si alimente sanatoase; ideal pentru sugari este laptele de san, in plus, o cantitate suficienta de fructe si legume proaspete. * Odihna, somn si exercitiu * Aer proaspat si soare Un mediu familial sigur si iubitor care favorizeaza o atitudine mentala pozitiva Aceasta este simpla reteta gasita de parintii care nu si-au vaccinat copiii, observand sanatatea vibranta si vioiciunea lor. La copii sanatosi infectiile trec cu usurinta sau sunt rareori intalnite. Poliomielita nu a fost o problema pana in 1887, curand dupa inceperea vaccinarii in masa (initial pentru variola), care a provocat-o. Tratate corect, bolile copilariei(9) trebuie privite ca o experienta benefica. Ele aduc informatie pentru organizarea si maturizarea sistemului imunitar, protejandu-l astfel impotriva astmului, cancerului sau a altor boli grave(10). Pojarul este de altfel cunoscut ca fiind folosit pentru tratarea sindromului nefrotic si s-a observat ca produce salturi in invatare(11). Accesul scolarului si prescolarului la ingrijire si invatare(12). In Australia vaccinarea nu este obligatorie si inscrierea la scoli si in alte sisteme de ingrijire a copilului nu poate fi legal refuzata pe baza statusului vaccinal. Parintii care semneaza un formular de impotrivire constienta primesc servicii medicale complete pentru copii lor. De dragul copilului tau, inzestreaza-te cu deplina cunoastere si intelegere astfel ca tu sa poti actiona in adevar, nu cu frica sau obligatie. Multe carti si casete video sunt disponibile. Puteti intreba despre administrarea vitaminei K la nastere, este intr-adevar sigura si necesara ? va rugam transmiteti aceste informatii mai departe. Puteti salva o viata. In munca noastra independenta in cadrul institutiilor medicale si farmaceutice am alcatuit acest ghid al revendicarilor pentru a va informa asupra tuturor efectelor daunatoare cunoscute ale vaccinarilor(13). Este dreptul dumneavoastra de a fi informati, ca apoi decizia sa fie responsabilitatea dumneavoastra. De asemenea oferim ajutorul pentru a intelege cauzele si pentru tratamentul bolilor. Toate informatiile care vi le oferim despre vaccinare si despre bolile asociate ei sunt luate din studii cuprinzand peste 100.000 de pagini de cercetare medicala. Aceste studii sunt disponibile. Note si bibliografie selectiva: 1. Nu toate otravurile sunt in doze periculoase. Concentratiile variaza dar ating 0.5% pentru unele substante. 2. In ciuda revendicarilor care sustin contrariul, evidenta indica faptul ca mercurul este prezent in toate vaccinurile. 3. Virusii ”Ucisi” sau ”Inactivati” se cunoaste ca se pot reactiva dupa ce au fost injectati. Vezi si 4. 4. Partial si datorita acestei scurcircuitari a apararii, simptomele normale al bolilor nu apar de obicei.
5. Riscul aproximativ: astm 54, ADD 1/10, autism 1/100, moarte subita 1/500. 6. Mosby's Medical, Nursing and Allied Health Dictionary (Missouri, 2000). 7. Aceasta este de mult stabilit prin cercetari medicale. Intrebati-va singuri: este bine sa fii HIV-positiv? 8. Cu suficient suport pentru sistemul imun oamenii pot sa-si revina chiar si din socul sindromului de imunodeficienta dobandita - SIDA. 9. Boli infectioase ca pojarul, rubeola, oreionul, tusea convulsiva si varsatul de vant. 10. Lancet 1985/1996/1999, Cancer 1966, Am J Epidemiology 2001, Pediatr Infect Dis J1996. 11. Chiar originea numelui - "pojar" inseamna in Sanscrita "vizitat de o zeita" 12. Pentru alte tari vizitati web site-ul. Chiar cu "obligativitatea" vaccinarii scutirea este posibila. 13. Rogers v Whitaker (1992) 175CLR479.

Sursa: www.noidacii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu