29 sept. 2009

Bataiosu e "roman verde" si in zilele de Pasti



De ceva timp vad ca exista o miscare internauta de sustinere a unui individ Bataiosu Marian pentru prezidentiale. Nu am vrut sa scriu nimic, ca sa nu ma ghidez doar dupa imaginea lui, in evidenta contradicitie cu crezurile sale. Am zis ca nu are rost sa am preconceptii rasiste cu un individ clar bine intentionat. Dar, pentru ca vad ca multe persoane sunt socate de sustinerea declarata de el pentru base, trebuie sa scriu cateva randuri.

Ma scuzati, insa poza, pentru mine, a spus totul in secunda unu, desi el zice ca e roman verde. Nu pot, deci, sa spun ca autodeclaratul "unic luptator antisistem" m-a surprins cand a declarat ca el il sustine pe base, daca nu-i iese bine numaratoarea cu semnaturile pentru candidatura. Titlul: Bataiosu e "roman verde" si in zilele de Pasti, parafrazeaza un proverb romanesc, care, cel putin in cazul lui Marian Bataiosu, se pare ca e adevarat. Mai departe, nu comentez, postez doar doua comentarii de pe blogul bataiosului.

Mihai permalink

Domnule Marian Bataiosu, ar trebui sa fiu suparat pe dv. pt. acest gest. Dar nu sunt, ba chiar va sunt recunoscator pt. faptul ca ne-ati dat o lectie despre cum se pot disimula intentiile adevarate. Gestul echivaleaza cu dezicerea de tot ce ati postat, promis si scris pe acest site pana acum si surpriza….intr-un final va dati de parte cui?… tocmai a aceluia care se imbraca in culorile izraelului, ”plange, joaca si canta pe muzica evreiasca” in timp ce acasa arata cel mai profund dispret fata de suferintele celor al carui presedinte este si joaca un rol crucial de douazeci de ani in distrugerea sistematica si iremediabila a acestei tari si popor. Si ale carui fapte antiromanesti si antinationale le infierati (chipurile) in comentariile dv. Mai este cumva ceva de aflat din bibliografia dv. domnule ”Bataiosu” ce nu ne-ati spus pana acum? Nu cumva…… Sper ca dupa alegeri sa plangeti impreuna cu alesul dv. Basescu, unul pe umarul celuilalt, eventual sa-i primiti si pe Geoana, Oprescu,etc pt. a reface echipa FSN-ista. …auzi, patriot…
Contrar afirmatiilor facute de dv. mai sus precum ca trebuie sa va lasam sa actionati asa cum credeti de cuviinta. Total gresit domnule Bataiosu, Romania nu este cazinou si vietile noastre nu sunt vesnice pt a permite unuia si altuia sa faca experiente de cate cinci ani. Faceti numai ceea ce va luati angajamentul sa faceti si numai cu acordul poporului care va alege si sustine. Ar trebui ca aceasta sa fie o regula aplicata tuturor candidatilor, scrisa si semnata. In momentul abaterii de la program sau sabotarii lui, afara. Ar trebui studiat modelul elvetian unic in lume.


Georgel permalink

Mai sa fie, mai sa fie. Bataiosule m-ai dezamagit. Acest personaj sinistru va duce tara de râpă. L-am votat cu doua maini, cand a fost sa-l dea jos, de referendum, m-as fi batut cu oricine pentru el, dar atat. Omului acestuia i-a fost suficient cat a stat la cotroceni. Ajunge, daca mai sta putin, in slugarnicia lui fata de americani, ne va arunca cat de curand in razboi. Disperarea cu care fuge dupa aceasta funcie il arunca in ridicol. Cum poti tu sa sprijini pe cineva ce vrea liberalizarea curviei si a drogurilor. Eu sper ca ai glumit cand ai spus ca il vei sprijini in turul 2. Parinte Parvu ii cere cu disperare un referendum pe tema actelor RFId, pentru ca s-a strans numarul de semnaturi necesare declansarii unui referendum, iar el vine si arunca fumigene cu numarul de parlamentari. Eu unu sunt scarbit de acest personaj. Sincer nu mi-a cazut bine declaratia asta a ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu