14 mar. 2012

DEMNITATE


(…) Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!
Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.(…)
Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.
Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana: LIBERATATEA DE A PLECA.
Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.”
Prime Minister Kevin Rudd – Australia

Asa este in Australia , la noi in Romania totul este cu jumatate de masura , de la drepturile romanilor pina la primul ministru . Deci tiganii au in aceasta tara locuri rezervate si gratuite la facultati, invatamint primar in limba lor , politisti de aceasi etnie ,ajutoare banesti in fiecare luna si vezi doamne sa nu cumva sa le spui sa puna osul la treaba ca ii discriminezi . O alta etnie mai putin numeroasa ca prima discutata , ungurii , pe linga cele de mai sus au si pretentii teritoriale de parca noi romanii am fi venit din cosmos si am aterizat fortat in Transilvania . Acum efectiv santajeaza clasa politica romaneasca ( desi dupa mine nu sunt romani) cu tinutul ,, secucuiesc” si mai nou acum cu facultate in limba maghiara in Tg. Mures  .Pe 15 03 vom citi despre ziua maghiarilor de pretutindeni de parca eu ca roman ar trebui sa iau steagul si sa merg la demonstratie.Incet dupa un plan bine pus la punct, ungurii dezvolta infrastructura unui nou stat pe teritoriul Romaniei . Stau si ma ghindesc oare ce fac serviciile noastre secrete?Vinovati de aceasta situatie  suntem noi toti ca acceptam !  As vrea ca natia romana sa aiba un prim ministru de talia Kevin Rudd care sa aiba puterea si taria sa afirme ca aici este Romania si ca aici se vorbeste si se traieste romaneste .

Doamne ajuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu