9 mar. 2011

"Vom ataca Libia" - gluma sefilor armatei americane (Video)

Share

Imaginea "democratiei" si "libertatii". Iata cum glumesc baietii in legatura cu urmatorul poligon pe care il vor face praf si il vor introduce in marele trust Pamant condus de catva baieti. Dupa aceea, pe langa profitul facut din distrugere, vor face bani din reconstructie, pe termen scurt, si din plantatia cu sclavi si resurse in care vor transfoma Libia, pe termen lung.

Secretarul Apararii din Statele Unite, Robert Gates, si seful fortelor militare din Afganistan, David Petraeus, au fost surprinsi de camerele de televiziune in timp ce glumeau intre ei despre faptul ca americanii vor ataca Libia.
Petraeus l-a intampinat pe Gates la aeroportul din capitala afgana Kabul si i-a spus "Bine ati revenit, domnule, vad ca zburati cu un avion mai mare decat de obicei...o sa lansati niste atacuri in Libia sau ceva de genul asta?" Gates a ras si a raspuns "Da, exact", scrie The Telegraph.

Gates a venit in Afganistan pentru a prezenta scuzele sale presedintelui afgan Hamid Karzai, dupa ce fortele NATO au ucis din greseala noua baieti afgani care adunau lemne (oops, ne pare rau.... shit happens).

3 comentarii:

  1. extraordinar. va invit pe http://strabunii.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce le pasa lor cand au lumea la degetul mic

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma intereseaza un schimb de link daca sunteti binevoitor
    http://comoaraculturalaaromaniei.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere