12 ian. 2012

TU CE FACI ?




De la începutul anului OMV Petrom a aplicat trei modificări de preţuri. Prima a avut loc chiar de la 1 ianuarie, atunci când preţurile au crescut cu 2 bani/litru în cazul benzinei şi cu 9 bani la motorină. Atunci preţurile au fost modificate ca urmare a majorării accizelor la motorină şi a cursului valutar la care se calculează accizele în acest an, conform explicaţiilor oferite de Petrom
A doua majorare a avut loc vineri, 6 ianuarie, când preţurile au crescut cu opt bani pe litru. Surse din piață au precizat atunci pentru capital.ro că majorarea a fost cauzată de creșterea cotației țițeiului și a produselor petroliere pe piața Platt's din ultimele două luni şi ca urmare a creșterii tensiunilor din Iran.

Cea de-a treia majorare a fost aplicată joi, 12 ianuarie, începând cu ora 0:00. Toate sortimentele au fost scumpite cu 9 bani/litru, aceasta fiind cea mai mare majorare din acest an. Aşa cum se poate observa, OMV Petrom a aplicat trei majorări de preţuri în mai puţin de două săptămâni.


"Petrom este consecvent în aplicarea unei politici de preţuri care se bazează pe cotaţiile internaţionale ale benzinei şi motorinei. În plus, preţurile sunt influenţate de politica fiscală şi de competiţia de pe piaţa locală. Petrom nu a efectuat nici o modificare de preţ în perioada 5 noiembrie 2011 – 1 ianuarie 2012", au explicat reprezentanţii Petrom.

Deci pentru ca au fost gasiti cu mina in buzunarul nostru pina la cot si au fost pedepsiti,iata aceasta firma se tine de cuvint isi va scoate amenda tot din banii nostri.
Nu stiu cit mai putem sa rabdam nesimtirea acestei firme ! De ce oare permitem acest lucru?
Sta in puterea noastra sa pedepsim si sa aplicam corectia necesara acestei firme care ne sfideaza . Mecanismul este foarte simplu , pur si simplu nu mai cumparam de la petrom si omv .Daca din toti cei care mai cumpara de la ei ,jumatate nu ar mai cumpara o jumatate de luna va garantez ca masura lor ar fi scaderea pretului . Daca ei vor scade pretul si celelalte firme ce vind produse petroliere vor scadea pretul la rindul lor . Astfel putem prin vointa noastra sa declansam concurenta adevarata . Trebuie asadar sa dam dovada de solidaritate si seriozitate si efectiv sa facem un adevarat embargo . Sa lasam deoparte diferentele dintre noi , ca indiferent ce masina conducem omv si petrom ne fura banii !
Nu conteaza ca esti bogat sau sarac , firma omv -petrom cu zimbetul pe buze , ne fura dreptul la libera circulatie . Daca reusim sa ne mobilizam , vom deveni o forta si un exemplu si pentru celelalte probleme a Romaniei .
EU NU MAI ALIMENTEZ DE LA OMV -PETROM ! TU CE FACI?

Un comentariu:

  1. Am trecut la mijlaocele de transport in comun, mai ales acum iarna. Vara o sa plec mai repede cu vreo 40 de minute de acasa si am sa fac bine si la sanatate. 2 perechi de papuci pe an costa mai putin decat "plinurile" la orice benzinarie. Acum chiar ca merita sabotati. Cum au primit amenda cum hop s-au si grabit sa scumpeasca sa nu cumva sa saraceasca. Era vorba ca se scumpeste doar motorina ca urmare a cresterii accizelor. O sa cam vedem masinile stationand in parcarile rezidentiale. Crezi ???? Romanii o sa plateasca si o sa injure. ( intrebarea e, pana cand ? ).

    RăspundețiȘtergere