14 ian. 2012

Ieşiţi în stradă!

Nesupunerea civică are deplină acoperire legală atunci când vizează apărarea împotriva încălcării unor drepturi. Noi nu numai că avem drepturile încălcate, noi nu mai avem niciun drept la noi acasă! În ţara noastră, suntem doar nişte sclavi condamnaţi la mizerie şi muncă pentru alţii, de când ne naştem!



Dacă nu mai puteţi să suportaţi jugul robei, dacă nu mai suportaţi să fiţi călcaţi în picioare, dacă vreţi să vă priviţi demn copiii în ochi, ieşiţi în stradă!

Dacă vă doare că părinţii, bunicii, străbunicii voştri şi cei dinaintea lor au trăit, luptat, muncit şi sperat ca voi să aveţi o ţară în care să puteţi trăi, ieşiţi în stradă!




Dacă vă doriţi ca ai voştri urmaşi să aibă o şansă pentru o viaţă normală la ei în ţară, singurul loc în care pot ei să fie la ei acasă, nu nişte străini între străini, ieşiţi în stradă!

Dacă v-aţi săturat să fiţi bătaia de joc a unor lachei care se îmbogăţesc şi îmbogăţesc străinii ai căror sclavi sunt, în timp ce voi muriţi de foame într-o ţară bogată, ieşiţi în stradă!

Dacă încă mai credeţi în LIBERATTE, ieşiţi în stradă! La fel cum au ieşit deja mii de români.

În mod paşnic, avem dreptul să ne apărăm drepturile!

Octavian - Eugeniu Manu

2 comentarii:

  1. apropos, comentarii de genul stati in casa, nu sunt tolerate aici, aveti o problema cu asta, faceti-va blog si comentati acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut, stiu ca nu are legatura cu articolul, dar postati si voi filmuletele de youtube cu Rosia Montana. Ne-am saturat cat ne manipuleaza presa, Basescu, UE si FMI!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=anmmpAhD3Ig

    RăspundețiȘtergere